Klik hier voor voorbeeldstickers.

Hondenstickers! Voor op je auto, op het raam naast de voordeur, of op de ijskast? Alles is mogelijk, zowel full color als een lijntekening (belettering). Op een raam komt een lijntekening vaak veel mooier uit omdat de achterkant van een bedrukte full color sticker wit is, en u bij een lijntekening geen drager heeft , en er dus doorheen kijkt. Op de zijkant van een bestelbus komt fullcolor mooi uit.

Wij leveren 1 enkele sticker per post maar beletteren ook uw auto volledig met uw kennel en contactgegevens. Plakken op uw locatie is ook mogelijk, vraag vrijblijvend naar een offerte. Hondendrukwerk heeft uitgebreide plakomschrijvingen geschreven zodat je het ook zelf kunt plakken.

Hondendrukwerk is steeds weer bezig nieuwe ontwerpen te tekenen en heb je de mogelijkheid, daar een ‘’gewenste tekst’’ aan toe te voegen. Bijvoorbeeld naam van je hond   of je website. In opdracht (tegen uurtarief) tekenen we ook regelmatig een lijntekening van de kop van uw hond. Een ontwerp krijgt u altijd aangeboden per mail en eventueel gemonteerd op een foto van uw auto. Ook je bestaande logo of aangeleverde lijntekening kunnen we tot een sticker produceren. In de portfolio vind je voorbeelden van geleverde belletering.

Aanbieding!
1x autosticker zilvergrijs, voor op de achterruit van je auto.
Formaat 200 mm x 200mm (bxh).
Eur 19,95 (inclusief verzending).
4 soorten
terug
autostickers
bottom